Keukens Amsterdam en omstreken

Bij Garnier Keukens Amsterdam vindt u een zeer brede variatie aan keukens. Naast kleuren, stijlen, maten en opstellingen komen er ook elementen bij als keukenapparatuur en werkbladen. Juist door dit grote assortiment kan het af en toe lastig zijn om overzicht te houden. Door onze jarenlange ervaring helpen wij u in dit beslissingsproces. het assortiment van Rotpunkt Küchen heeft voor iedere stijl en voor ieder budget oplossingen op maat. Laat u online inspireren door onze planningsvoorbeelden.

NATUURLIJKE TINTEN

Natuurlijke kleuren zijn helemaal in trek! Ons Olive Green frontpaneel brengt een groene ambiance met een onberispelijke afwerking naar voren. Dit compacte keukenblok vertrouwt op zijn verfijnde kleurenpalet en strakke ontwerplijnen. Zonder handgrepen ontstaat er een naadloos front, aangevuld met zwarte accenten. Het 17 mm dikke Black Stone werkblad benadrukt het moderne gevoel voor stijl, waarin Olive Green prachtig tot zijn recht komt. 

COMBINATIE VAN HOUTFRONTEN

Heeft u een affiniteit voor buitenleven? Breng de serene sfeer van de natuur in uw huis met onze droomkeuken! De textuur van fronten met natuurlijk houtdecor komt bijzonder goed tot zijn recht in knusse woonruimtes. Hier zien we onze nieuwe frontkleuren Timber Black en Ripasso Dark Oak samenkomen. Een verticale houtnerf zorgt voor een samenhangend geheel, waarbij de donkere tinten subtiel met elkaar harmoniëren..

ITALIAN WALNUT & FENIX BEIGE

HET NIEUWE WIT

De eigentijdse keuken maakt een sterke indruk dankzij zijn trendy ontwerp en uitstekende functionaliteit. Ons Zerox-assortiment trekt onmiddellijk de aandacht met zijn elegante Italiaanse Walnootdecor. Tegelijkertijd sluit het ultramatte Fenix-oppervlak perfect aan bij de trend van lichte fronten en werkbladen, en blijkt het bijzonder duurzaam te zijn in het dagelijkse gebruik van de keuken.

Timber Black + Tundra

NIEUW: STEENLOOK FRONTEN

Het leven zit vol contrasten. Lichte en donkere kleuren weerspiegelen de diversiteit die werkelijkheid wordt in dit moderne keukenontwerp. Onze steendecors Grey Stone en Carbon Stone laten u deze contrasten duidelijk zien. De fronten geven blijk van uw liefde voor natuurlijke materialen en bewijzen zichzelf met robuuste oppervlakken.

MEMORY RI

Zoekt u naar een eigentijdse keuken met een houten uitstraling? Onze Memory RI fronten bieden precies de oplossing die u zoekt! Deze fronten maken niet alleen indruk met hun verticale groeven, maar zijn ook voorzien van een anti-vingerafdrukcoating. In dit ontwerp worden de kleuren Black en New Forest Oak op een prachtige manier gecombineerd. 


BEACH GREY

Bent u op zoek naar een keuken met een lichte uitstraling, maar wilt u afwijken van het traditionele wit? Dan is Beach Grey de perfecte kleurkeuze voor uw nieuwe droomkeuken! We hebben gekozen voor ons extra matte HPL XT kunststof front met een anti-vingerafdrukcoating. Hierdoor is uw keuken niet alleen eenvoudig te onderhouden, maar ook zeer duurzaam.


GRIGO LONDRA + WALNUT

Een keuken die een statement maakt: we streven naar hoogwaardig design, zelfs op een ruim oppervlak. De achterwand wordt verfraaid met ons notenhoutdecor in Italian Walnut, wat niet alleen een visueel hoogtepunt is maar ook functionele voordelen biedt dankzij Wall Solutions. Het kookeiland steekt prominent uit in de ruimte en wordt het centrale aandachtspunt van deze indeling, met zijn duurzame en trendy Fenix-oppervlak, wat het tot een ideale ontmoetingsplek maakt.

CLAY DARK + BUSTER&PUNCH

TINEO FL

CLAY DARK+ NATURE OAK

NIEUW: EXTRA HOGE KASTEN EN EXTRA BREDE KASTEN VAN 75CM

Ook op het gebied van maatvoering hebben we spectaculair nieuws te melden. We hebben een complete collectie met kasten 75 cm breed gedefinieerd. Het gaat om korvenkasten, klepkasten en hoge kasten voor 75 cm brede apparaten. Ideaal voor de extra brede koelkasten met meer ruimte en grotere ovens.

OLD FOREST OAK

UMBRA

DAYLIGHT GREY