Keukenuitrusting

Een hoogwaardige keuken bestaat uit meerdere componenten.

Het assortiment van Rotpunkt omvat voor elk onderdeel talrijke varianten. U kunt uw nieuwe droomkeuken geheel naar uw individuele voorkeuren en wensen inrichten.

Maak een einde aan de rommel – en reorganiseer uw laden en uittrekelementen met behulp van onze Drawer Solutions®! De houten modules zijn geschikt voor zowel ons WOOD- als ons ZIRCON-ladesysteem. Met het flexibele systeem kunt u de volledige binnenafmetingen van uw lades en uittrekelementen gebruiken en verliest u voortaan geen waardevolle opbergruimte meer in uw keuken.De korpussen vormen het hart van elke inbouwkeuken – hieruit ontstaan immers de keukenkasten die we voorzien van een front en waarin we ons keukengerei opbergen. Elk van onze Rotpunkt korpusdecors draagt bij aan de waarde van uw keuken. We hebben meer dan twintig verschillende korpuskleuren om uit te kiezen. Waarom? Omdat wij meer willen bieden dan het vaak standaard witte korpus.


FRONTEN

Een keukenfront moet er niet alleen goed uitzien, maar ook kwalitatief hoogwaardig en duurzaam zijn. Wij bieden keukenfronten met verschillende oppervlakken en gemaakt van verschillende materialen. Of het nu gaat om een front van echt hout, een front met houtlook, een kunststof front, een gelakt front, een front van keramiek of een front van metaal: elk front wordt gekenmerkt door een heel eigen karakter. Overigens: natuurlijk bieden wij met Greenline BioBoard Gen2 ook duurzame keukenfronten aan.

NIEUW:

Kwaliteit van Britse makelij, hoogwaardige handgrepen voor uw keuken: met Buster + Punch brengen wij het design van dit iconische Britse merk naar uw woning. Zeer uniek, tijdloos en met een scherp gevoel voor stijl. Verkrijgbaar in Goud, Brons, Zwart en RVS.

Noviteiten - Keukendeuren 2024

MEMORY RI HOUT FRONT

TEXTURED GREY STONE

HOUT FRONT - OAK

OLIVE GREEN

LICHTE TINTEN

DONKERE TINTEN

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc sit amet dolor at odio faucibus aliquam sit amet nec orci. Praesent eleifend gravida eleifend. Sed id turpis tincidunt, dapibus turpis sed, pretium felis. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia curae; Nulla molestie ante ligula, sit amet egestas dolor semper id.

GREPEN

Dagelijks openen we onze keukenlades, uittrek elementen en de koelkastdeur, keer op keer. Bij het kiezen van de perfecte keukengreep is zowel het visuele aspect als het gevoel van groot belang. Verkiest u een discrete, kleine knopgreep voor uw keuken? Of gaat uw voorkeur uit naar een beugelgreep of een strakke staafgreep? De beslissing ligt volledig bij u. Voor degenen die een minimalistische en strakke uitstraling prefereren, bieden wij tevens onze greeploze opties aan.

VERLICHTING

De tijd van de enkele plafondlamp die de hele keuken verlichtte, is verleden tijd. Rotpunkt biedt een gevarieerd assortiment verlichtingsopties voor uw ingebouwde keuken, variërend van LED-spots en LED-lichtstrips tot indirecte verlichting. Bovendien zijn veel van deze oplossingen compatibel met Smart Home-technologie. 

WALL SOLUTIONS

Beleef de keuken in een nieuwe dimensie – dankzij ons flexibele WALL SOLUTIONS nissysteem. Messenblok, glazen schap, folierolhouder of boek-/tablethouder: ruimtebesparende opbergruimte wordt een echte blikvanger.

Te veel keuze?
Wij helpen u graag verder!