Apparaten

Ons assortiment keukenapparatuur biedt een uitgebreide selectie hoogwaardige A-merken, waaronder Bosch, AEG, Siemens, V-Zug, Quooker en Inventum. Wat deze merken gemeen hebben, is hun voortdurende streven naar innovatie. Ze blijven voortdurend hun apparaten verbeteren om u een snelle, efficiënte en gebruiksvriendelijke ervaring te bieden. Ongeacht welk merk u kiest, kunt u altijd rekenen op de beste functionaliteit, prachtige ontwerpen en jarenlang kookplezier. Met deze keukenapparatuur haalt u gegarandeerd het maximale uit uw keuken.

Kookplaten met afzuiging

Zoek je een inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging? Bij het aanschaffen van een nieuwe keuken kiezen veel mensen voor een kookplaat die al voorzien is van een ingebouwd afzuigsysteem. Dit bespaart ruimte en zorgt voor een strakke, esthetische uitstraling.

Wijnklimaatkasten

Een wijnkoelkast, ook wel een wijnklimaatkast of wijnkast genoemd, is een must voor de wijnliefhebber. Dankzij de apart instelbare temperatuur per zone kunnen witte en rode wijnen op de juiste temperatuur bewaard worden. Creeer een chique en luxe uitstraling in uw keuken.

Stoomovens

Combi-stoomovens kunnen alles wat een traditionele heteluchtoven kan, maar door de toevoeging van stoom aan je gerechten krijgt koken een extra dimensie. Of je nu een doorgewinterde chef-kok bent of niet, deze ovens zijn geschikt voor iedereen.

Koelkasten met vershoudlades

Een vershoudzone is een speciale lade waarin je je boodschappen langer vers kunt houden. Hierdoor hoef je minder vaak voedsel weg te gooien dan wanneer je het gewoon op een schap legt.

Vaatwassers

Nieuw: Krasvaste kookplaten

Het bijzondere SaphirMatt-keramische glas is ontworpen om dagelijks gebruik en slijtage te weerstaan. Het is zelfs vier keer beter bestand tegen krassen dan conventioneel keramisch glas en kan bovendien twee keer zo snel worden gereinigd.

Welke Quooker kraan sluit het beste aan op jouw behoeften? Ben je op zoek naar een kraan voor alleen kokend water, of wil je ook de optie hebben voor koud en warm water, gekoeld bruisend water en gefilterd water? Ontdek alle beschikbare modellen in onze collectie.