Wasmachinekasten

Praktisch: Op maat gemaakte kastmodule voor
machine en droger, afleggaten in de deur om het wasgoed te sorteren en was te sorteren en planken voor wasmiddel en meer helpen om uw huishouden op orde te brengen. 

Eindeloze opbergruimte: Open of gesloten kastelementen en een verschillende indelingsopties zorgen voor orde en structuur in je bijkeuken.

WASMANDEN

Er zijn hoge kasten leverbaar waar zich achter een uittrekbaar front een uitneembare wasmand bevindt. Het bovenste gedeelte van de kast biedt ruimte aan bijvoorbeeld wasmiddelen of schoonmaakgerei.

BEZEMKAST

Inner Beauty is een thema dat ons al langere tijd bezighoudt. Hierdoor zien onze kasten er aan de binnenkant ook erg mooi uit. Denk daarbij aan onze anthracite laden, korven, draaibodems, scharnieren etc. Vanaf nu zijn ook de accessoires in de bezemkasten van dezelfde allure.

WASMACHINE EN DROGER

Er zijn twee verschillende elementen waar de wasmachine en de droger op hoogte geplaatst kunnen worden. De ene variant heeft een korf en een extra grote korf, de andere is voorzien van een handige uittrekbare bodem, een lade en een grote korf met 2 afvalemmers.