Werkblad

Het recht van uw aanrecht In de keuken gebruikt u het aanrechtblad waarschijnlijk het intensiefst. Er wordt gesneden, gehakt, gewassen en geroerd. Daarnaast is het de blikvanger van de ruimte. Door de grootte en het veelvuldig gebruik is het werkblad iets waar u goed over wilt nadenken. Er zijn allerlei variabelen: materiaal, kleur, dikte en afwerking. En dan hebben we het nog niet eens over de spoelbak en de kookplaat. Ga daar maar eens aan staan. Hieronder sommen we in het kort op wat er allemaal mogelijk is om het ideale keukenblad te verkrijgen.

Dekton

Sabia

Arga

Kira

Greengridz

Ontdek hoeveel CO2 uitstoot je bespaart met Greengridz

Wist je dat je per dag 1 kg CO₂-uitstoot? Daar kun je natuurlijk niets aan doen, maar laten we kijken naar waar je wel iets aan kunt doen! Ontdek hoeveel CO₂-uitstoot je kunt besparen door over te stappen naar Greengridz maatwerkbladen van Dekker! 

Graniet, hout of toplaminaat?

Of toch misschien rvs of keramiek? Een lastige keuze! Wij geven u het best mogelijke advies over materialen die binnen uw wensen en budget passen. In onze keukenshowroom zijn diverse voorbeelden tentoongesteld. Daarnaast is er van elk materiaal/kleurstelling een sample aanwezig. Kom langs in Amsterdam-West en ervaar het zelf.
Werkbladen Amsterdam
Werkbladen Amsterdam

Keukenbar

Uw kookeiland als bar. Het wordt steeds populairder. Niet zo gek, want naast het feit dat het mooi is, is het ook gewoon heel handig. Vooral als u weinig ruimte hebt in de keuken voor een extra tafel is het ideaal. Uw kinderen, partner of gasten houden u gezelschap terwijl u kookt (of andersom).

Als er aan beide kanten van het kook- of spoeleiland gezeten kan worden dient het helemaal als een volwaardige eettafel. Tip: kies lekkere barkrukken met rugleuning om wel goed uit te buiken.