Garderobe kasten

Een Rotpunkt keuken is het centrum van je leven en huis, en het is nog nooit zo gezellig, comfortabel en functioneel geweest. Onze meubels breiden deze houding uit naar meer en meer gebieden van het leven – met inbegrip van uw kleedkamer. steeds meer gebieden van het leven – met inbegrip van uw kleedkamer, dankzij dankzij een innovatief systeem. Creëer extra opbergruimte en organiseer je leven en je kleding zoals jij dat wilt. Verschillende kasthoogtes en -breedtes, en een breed scala aan extra functies – zoals houten of glazen legplanken, kleding rails, broekenrekken, lades en uittrekelementen, doorlopende verlichting en spiegeldeuren – bieden uitstekende flexibiliteit in planning en gebruik.

Laden en uittrekelementen

Het planningsraster garandeert een uniforme hoogte voor laden en uittrekelementen – voor een strakke look. En voor iederen die van orde houdt.

Verlichting

De doorlopende, verticale verlichting is al geïntegreerd en zet uw kleding altijd in het beste licht.

Legplanken hout/glas

Voor een chic uiterlijk van open kasten sluiten de legplanken op één lijn af met de kast. Overigens: boven de bovenste lade of het bovenste uittrekelement wordt altijd een glasplaat met metalen raamwerk geplaatst.