Ripasso /
Timber Black

In deze Trendkitchen presenteren we een uitgebreide selectie kasten uit onze Essentials-collectie. Binnen ons brede assortiment aan keukenelementen hebben we de Essentials-collectie gecreëerd, die zich onderscheidt door een uitzonderlijk goede prijs-kwaliteitverhouding. De combinatie van Timber Black en Ripasso Dark Oak, beide nieuwe frontkleuropties, is zowel passend als verrassend.

Olive Green - ZEROX FM

01

Nieuwe frontkleur

Timber Black heeft naast de houtstructuur ook een plankenpatroon. Timber Black is een synchroonpore: de houtstructuur en de tekening van het hout lopen met elkaar gelijk. Wat je ziet is ook dat wat je voelt. Ripasso Dark Oak is ook qua prijs een heel attractief front; een kunststof variant van de geliefde Japandi-stijl.

02

Eilandkasten

‘Easy to plan’, ‘Easy to order’ en ‘Easy to fit’; deze drie labels zijn van toepassing op onze betaalbare en praktische serie zogenaamde ‘eilandkasten’. De belangrijkste eigenschappen van deze kasten zijn dat ze extra diep zijn en dat ze aan voor- en achterzijde zijn voorzien van fronten. Je kunt heel eenvoudig met 2 of drie van deze kasten een compleet keukeneiland plannen.

03

Handig om te weten

Programma: Zerox VER SY / Zerox FM Frontkleur: Timber Black / Ripasso Dark Oak Prijsgroep: 0.3 / 0.2 Corpus: Timber Black Greep: 519 Black Werkblad: TopMatch FC88CON Grey Stone Apparatuur: Inventum