1. 1


Siemens verlegt continu de grenzen van technische mogelijkheden en maakt zo uw leven gemakkelijker. Zo biedt het merk koelkasten die voedsel tot drie keer langer écht vers houden zodat u minder tijd aan de boodschappen hoeft te besteden, stoomovens waarmee u sneller en gemakkelijk kunt koken en flexInductiekookplaten die automatisch de grootte en de vorm van pannen herkennen.


Stomen en bakken

De categorie bakken en stomen omvat ovens, stoomovens, combi-ovens en magnetrons, warmhoudladen en fornuizen. Alle ovens van Siemens staan garant voor een smakelijk resultaat. Met Siemens stoomovens kunt u bovendien op de automatische piloot koken door te kiezen uit keuzeprogramma’s zoals garen en ontdooien. Koken met behulp van stoom zorgt ervoor dat de smaken, vitamines en sappen van het eten optimaal behouden blijven. De apparaten van Siemens zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en uitvoeringen.


Kookplaten

Inductiekookplaten, gaskookplaten, keramische kookplaten, dominokookplaten en elektrische kookplaten: in het assortiment van Siemens vindt u ze allemaal. Het merk biedt hiermee alle vrijheid om te kiezen voor een manier van koken die perfect bij u past. Met een Domino kookplaat is het bovendien mogelijk om verschillende kooktechnieken, zoals een grill, powerWok en een gaskookplaat, met elkaar te combineren. Alle Siemens kookplaten hebben een prachtig design.

 


De perfecte vaat

Het assortiment van Siemens omvat vrijstaande vaatwassers, onderbouw vaatwassers, geïntegreerde en volledig geïntegreerde vaatwassers en compacte inbouw- en vrijstaande vaatwassers. De vaatwassers behoren tot de snelste en zuinigste ter wereld en zorgen elke afwasbeurt weer voor een perfect resultaat.