• Nog beter koken met de juiste apparatuur… 

    Alle merken van A tot Z

     

  1. 1


Een beetje kok weet met welke merken hij of zij kookt. Om die reden leveren wij bij Garnier Keukens uitsluitende de apparatuur van fabrikanten die hun vak verstaan. Een zwarte oven met extra veel ruimte, een landelijk 6-pits fornuis, een Amerikaanse koelkast met ijsblokjesmaker, een afzuigkap als blikvanger. Het moet niet alleen mooi zijn, maar het moet ook jaren meegaan. Daar zijn wij ons bij Garnier Keukencentrum erg van bewust. Merken als AEG, Atag, Bosch, Boretti, Etna, Quooker en Siemens zijn een kleine greep uit het aantal partijen waarmee we samenwerken. Van al deze fabrikanten hebben we in onze showroom in Amsterdam een (gratis) brochure klaar liggen. Interesse in andere merken? Neem contact met ons op of kom lang.

Apparaat kapot of aan vervanging toe?

Uw apparatuur kapot en/of aan vervanging toe? Bij Garnier Keukens helpen wij u graag! Inmiddels zijn er veel apparaten met verschillende design, functionaliteit en prijsklassen. Waarschijnlijk kunt u moeilijk een keuze maken. De vervanging van een (oud) apparaat kent een aantal voordelen. De aanschaf van energiezuinige keukenapparatuur kan een besparing op de energierekening betekenen. Daarnaast is veel apparatuur voorzien van de nieuwste technologie├źn. Voor u levert dit meer kookgemak op. Neem contact op of kom langs in onze showroom!Nieuwste ontwikkelingen in keukenapparatuur

Door slimme technologische toepassingen slagen fabrikanten er in om hun keukenapparatuur steeds beter te maken. U zult merken dat met een moderne kookplaat uw maaltijd sneller gaar is. En u zult zien dat er veel meer keus is in kookplaten, dat ze makkelijker schoon te houden zijn en dat ze veiliger in het gebruik zijn geworden. Interesse in andere ontwikkelingen? Neem contact met ons op of kom lang.