17 februari 2016

Rotpunkt Keukens – De Duitse keuken

Met Rotpunkt Keukens krijgt u de betrouwbaarheid die u bij een Duitse fabrikant verwacht. Wij zijn al jarenlang een trouwe dealer van dit merk in Amsterdam en zijn er nog steeds zeer tevreden over. Net als onze klanten overigens.

‘Mijn Rotpunkt Keuken doet al elf jaar trouw dienst en ik ben er nog steeds niet op uitgekeken.’ – Janine de Jong (Amsterdam, oud-West)

Het grote voordeel van Rotpunkt is dat het een merk is dat met z’n tijd meegaat, maar ook altijd oog houdt voor kwaliteit en duurzaamheid.

Rotpunkt Keukens
Rotpunkt keukens - Noviteiten

Design

Een keuken ontwerpen betekent vooral: Oog hebben voor ontwikkelingen. Niet klakkeloos trends volgen maar zorgvuldig onderzoeken en nieuwe productielijnen vorm geven. Dit is de basis voor een succesvol ontwerp dat in alle opzichten voldoet aan uw wensen.

Rotpunkt keukens - programma's

Kwaliteit

Moderne techniek in combinatie met ervaring, kenmerken de voortgang in onze planning en productie. Zo ontstaan keukens van hoge kwaliteit niet enkel in hun design en functionaliteit maar evenzo in duurzaamheid. Keukens die aansluiten bij uw wensen.

Uitrusting

De keuken is en blijft een gebruiksvoorwerp, waarvan de kwaliteit zich laat zien in functionaliteit, ergonomie en vernieuwende techniek. Veel daarvan behoord bij Rotpunkt tot de standaard uitrusting van een moderne keuken. Veel is daarom van zelfsprekend en bij de basisprijs inbegrepen. Wie meer wil krijgt dat bij Rotpunkt, en kan op die manier zijn/haar keuken op een hoger technisch niveau brengen.