Olive Green

Ondanks dat dit een compacte opstelling is, is er extra ruimte door de New Dimensions onderkasten van 91 cm hoog. Dat zorgt niet alleen voor een ergonomische werkhoogte, maar ook voor extra binnenruimte in kasten en korven. De City Black corpus springt bij de open kast ook direct in het oog.

Olive Green - ZEROX FM

01

Nieuwe frontkleur

Groen wordt een steeds populairdere kleur. De redenen daarvoor zijn: Groen is bekend om zijn kalmerende en rustgevende eigenschappen. Het is een kleur die vaak wordt geassocieerd met de natuur en het buitenleven, waardoor het een gevoel van ontspanning, harmonie en balans kan oproepen. Olive Green is een geheel nieuwe groentint, welke verkrijgbaar is als Zerox FM. Laat zich goed combineren met zwarte en lichte houtkleuren.

02

Free CombiCorpussen

Open de deuren om één van de 8 nieuwe corpusmogelijkheden met houten rugwanden te ontdekken. Zonder meerprijs worden alle rugwanden uitgevoerd in Italian Walnut of City Nature Oak.

03

Handig om te weten

Programma: Zerox FM Frontkleur: Olive Green Prijsgroep: 0.2 Corpus: City Black Greeploos: XGA Inox Black Werkblad: TopMatch Ceranuovo Blackstone Apparatuur: Pelgrim